Friday, February 13, 2009

HARI KASIH SAYANG












Tunjukkan kasih syg anda pada yg tersayang dgn kad2 yg direka oleh kami....Pada sesapa yg sukar utk meluahkan perasaan pd yg tersyg...bleh la memberikan kad sbg penganti diri....Tempahla skrg dan tunjukkan rase kasih anda.....huhu.....

Thursday, January 29, 2009

vector ur picture



hasilnye setelah gmbr divektorkan....

Tuesday, October 21, 2008

Slideshow & Scrapbook

Produk terbaru dr delizee @ design telah pon kuar...Scrapbook ni korg leh tempah dgn menghantarkan gmbr2 korg pastu kiteorg akan wat samada dlm bentuk cd atau album mengikut kehendak korg....


1. PICTURE SLIDESHOW

slideshow ni adalah gmbr2 korg yg telah dibuat dlm btk video pastu kiteorg akan masukkan dlm cd....kalo nak tempah harga dia juz RM20 je utk 15kpg gmbr yg akan diletakkan dlm cd....tp depend la bape kpg yg korg nak n kiteorg kenala tambah harga bg setiap keping yg korg tambah tu....cth slideshow adalah spt berikut....

SAMPLE 1


video

SAMPLE 2

video

2. SCRAPBOOK

yg ni cam photo album bese cumenye kiteorg akan design gmbr korg dgn hiasan2 pastu print dlm kertas foto...harga dia lak rm30 utk 10kpg...

Thursday, September 11, 2008

Wallpaper/layout design

ni lak utk diletakkan sbg dekstop kat pc korg ataupon leh gak dijadikan layout utk myspace ke friendster ke...etc... harga dia Rm5 utk satu design...





gambar di atas ialah cik ekin pelanggan tetap kiteorg mengayakan pose terbaik utk dijadikan wallpaper desktop...

Design ala-ala jiwang

ni lak design yg disertakan skali ngan ayat2 cinta atau kata2 semangat yg bleh la dijadikan inspirasi utk korg....harga dia satu RM5...







Friday, September 5, 2008

Design dalam bentuk frame gambar

pic ni kiteorg wat makeover sket pastu gunakan frame yg mane gambar camni sgt sesuai apabila di print pastu gantung kat rumah...bleh la wat kenangan... harga dia 2gambar -RM5....so kalo nak tempah kena tempah 2...huhu...







Thursday, September 4, 2008

Fantasy Image

yg ni kiteorg wat ala2 fantasy..harga dia sama gak RM5...