Tuesday, October 21, 2008

Slideshow & Scrapbook

Produk terbaru dr delizee @ design telah pon kuar...Scrapbook ni korg leh tempah dgn menghantarkan gmbr2 korg pastu kiteorg akan wat samada dlm bentuk cd atau album mengikut kehendak korg....


1. PICTURE SLIDESHOW

slideshow ni adalah gmbr2 korg yg telah dibuat dlm btk video pastu kiteorg akan masukkan dlm cd....kalo nak tempah harga dia juz RM20 je utk 15kpg gmbr yg akan diletakkan dlm cd....tp depend la bape kpg yg korg nak n kiteorg kenala tambah harga bg setiap keping yg korg tambah tu....cth slideshow adalah spt berikut....

SAMPLE 1


video

SAMPLE 2

video

2. SCRAPBOOK

yg ni cam photo album bese cumenye kiteorg akan design gmbr korg dgn hiasan2 pastu print dlm kertas foto...harga dia lak rm30 utk 10kpg...

Thursday, September 11, 2008

Wallpaper/layout design

ni lak utk diletakkan sbg dekstop kat pc korg ataupon leh gak dijadikan layout utk myspace ke friendster ke...etc... harga dia Rm5 utk satu design...





gambar di atas ialah cik ekin pelanggan tetap kiteorg mengayakan pose terbaik utk dijadikan wallpaper desktop...

Design ala-ala jiwang

ni lak design yg disertakan skali ngan ayat2 cinta atau kata2 semangat yg bleh la dijadikan inspirasi utk korg....harga dia satu RM5...







Friday, September 5, 2008

Design dalam bentuk frame gambar

pic ni kiteorg wat makeover sket pastu gunakan frame yg mane gambar camni sgt sesuai apabila di print pastu gantung kat rumah...bleh la wat kenangan... harga dia 2gambar -RM5....so kalo nak tempah kena tempah 2...huhu...







Thursday, September 4, 2008

Fantasy Image

yg ni kiteorg wat ala2 fantasy..harga dia sama gak RM5...















Monday, September 1, 2008

Kad Raya Design

design kad raye ni sesuai utk dihntr pada kwn2 sbg tanda ingatan...hurm..bkn sng kan kwn2 kite nak dpt kad raye ngan muke kite sdiri kan dlm kad...mesti bangga...sape yg suke pada sample kad raye ni mesti tempah!!!...huhu....kedit gak utk org dlm kad raye yg cun ni..bertambah2 seri kad raye... harga dia cuma Rm5 sekeping...







Saturday, August 30, 2008

Cartoon image

ni hasilnye setelah gambar2 korg yg cun dijadikan dalam bentuk kartun...so sape yg berminat utk wat tempahan ni bleh la gtau korg....harga dia RM5 satu gambar....























Macho x???.....huhu....adakah anda inginkan kelihatan seperti model iklan seperti rakan anda ini??....mudah sj hntrkan gmbr anda dan buat tempahan kepada delizee....kami akan membuatkan gmbr anda kelihatan seperti model....pehhh!!!

Kad Ramadhan (Part 2)


Sesiapa yg ingin mendapatkan kad ini utk dihantar kepada teman2 sile dptkan htmlnya drpd kami....sekiranya anda inginkan kad dgn gmbr anda sbg penghias kad atau sebagainya...blehla menempah kepada kami kad yg anda inginkan...

Kad Ramadhan (Part 1)


Ramadhan kembali lg...di bulan yg mulia ni jgn lepaskan peluang utk memohon maaf pd sahabat handai,rakan taulan,sedara mara ayah ibu dan keluarga...hantarkan kad sempena ramadhan al mubarak kepada mereka tanda ingatan....sucikan hati dan bykkan amalan di bulan mulia ini semoga kite mendapat keberkatan drNya....amin....

Friday, August 29, 2008

POster Kemerdekaan KE-51 (Part 2)






















Semarakkan hari kemerdekaan dengan menghantar kad-kad merdeka kepada rakan-rakan anda...Jangan dilupakan pengorbanan dan perjuangan pejuang2 tanah air dahulu...Hari kemerdekaan tetap diingati....MERDEKA!!!

POster Kemerdekaan KE-51 (Part 1)






















MERDEKA!!!MERDEKA!!! Hari Kemerdekaan kembali lg...pejam celik pejam celik dah 51 tahun kite merdeka...wlpon kite xprnh merasa bagaimana sshnye mendapatkan kemerdekaan tp xbermakna kite hanya memandang remeh hr yg bersejarah ni...Tanam kan dlm jiwa kite semangat kemerdekaan....

Sunday, August 24, 2008

GRAND OPENING FOR OUR FIRST ONLINE DESIGN

hey guys!!! akhirnya, we manage to open this blog to share some collection of our own design....sesapa yang dah tengok design kiteorg ni pastu terdetik dlm hati "eh okla design ni...nak!!nak!!!nak sgt kad ni!!!" worry no more!!...kiteorg dh bukak kaunter utk menjual hasil keje kiteorg kat anda sume so wat je tempahan...kalo de sesapa yg berminat dalam mendesign mende2 camni lehla hntr kat kiteorg hasil keje anda utk disiarkan dalam blog ni....kiteorg menanti kunjungan anda...Peace!!!One Love!!!